GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Trendi lanskega leta, ki se še ne bodo poslovili!

Brigita Potočki, 18.01.2018 11:01:37

Moda se zadnjih nekaj let spreminja tako hitro, da jo komaj dohajamo. V izložbah trgovin, v katerih smo včasih po mesec ali več opazovali ene in iste kose, ki so že počasi zbledeli na soncu, je zdaj skoraj vsak dan kaj novega. Ker pa naše denarnice niso brez dna, je dobro vedeti, kaj od tistega, kar smo nosile lani, bo v modi tudi letos.

Delite na:
Trendi lanskega leta, ki se še ne bodo poslovili!
Majice s slogani se še ne bodo poslovile. Revija Zarja

Navadne majice s slogani so lani preplavile ulice in kmalu postale nepogrešljiv modni trend. Kombinirale smo jih tako k trenirkam in kavbojkam kot k frfotavemu krilu in elegantnim hlačam ter jih nosile celo pod poletnimi oblekami, kadar nismo želele kazati preveč kože ali ko je postalo nekoliko hladneje. Tudi letos jih bomo, zato jih ne odložite v kot omare. Če pa svoje še nimate, je zdaj idealen čas za nakup.

Frfotave obleke s cvetličnimi vzorci in pikami so lani kraljevale. Zdelo se je, da so primerne za vsako priložnost in da jih lahko kombiniramo z vsem, kar imamo v omari. Tako so najpogumnejše spodaj oblekle hlače, poleti smo jih nosile s športnimi copati ali natikači, jih kombinirale s prej omenjenimi majicami s slogani in pozimi spet potegnile iz omare ter kombinirale z volnenimi puloverji. Obleke širokega kroja in iz rahlega, valovitega materiala so vsestranske, zato jih imejte tudi letos na dosegu roke.

moda_široke hlače tory burch.jpg
Široke hlače
Revija Zarja

Široke hlače so po dolgi vladavini oprijetih kavbojk in klasičnih hlač lani ponovno zavzele položaj najbolj priljubljenega oblačila. Kako tudi ne, ko pa, če izberemo kakovostne in dobro krojene, pristojijo vsaki postavi. Zato pobrskajte po omari, zagotovo boste našle kakšen par še uporabnih. Kombinirajte jih s svileno bluzo in koničastimi čevlji z nekoliko višjo peto.

Vinil ali lakasto usnje vas po vsej verjetnosti odbija, saj ima negativen prizvok. A verjemite, modni dodatki, krila, hlače in celo plašči iz tega opaznega materiala bodo letos še bolj v trendu. Če se za hlače ali krilo iz vinila ne morete navdušiti, si v njem omislite trenčkot. Tako boste v trendu, a še vedno dovolj spodobni za v službo.   

moda_vinil plašč asos.jpg
Vinil ali lakasto usnje
Revija Zarja

Jeans od glave do pete ostaja v ospredju tudi letos, ne glede na to, ali vam je podoba Divjega zahoda blizu ali ne. Po drugi strani pa je to pravzaprav zelo praktičen modni trend. Kaj je lažjega kot obleči jeans krilo in srajco, namesto da zjutraj po omari v obupu iščete kose, ki grejo vsaj približno skupaj? Na koncu vam bo ta trend prišel še najbolj prav.

moda_jeans od glave do pet calvin klein.jpg

Umetno krzno prav tako ostaja, še posebej tisto, ki spominja na ovčko. Če pa že izberete gladko, naj bo barvno ali v vzorcu leoparda. Če kljub vsemu še vedno oklevate in se ne morete odločiti za nakup takega kosa, pogum! Jopiči iz umetnega krzna pravzaprav nikoli ne grejo iz mode, nosimo jih že od osemdesetih let naprej. Zato je to zagotovo vredno nakupa. Poleg tega ga lahko nosite tako za dnevne kot večerne priložnosti. Dve muhi na mah!

moda_babičina jopa tory burch.jpg
Babičina jopa
Revija Zarja

Babičina jopa, prav tista pletena, z gumbi spredaj, ki deluje nekoliko starinsko, bo zasijala v novi luči. Lani so take jopice nosile le največje modne navdušenke, letos pa bodo skoraj obvezne in bodo odlično nadomestile bombažne puloverje, ki so vladali ulicam v preteklem letu. Jopa je pravzaprav edinstven kos, saj je obenem udobna in elegantna. Poleg tega se da odlično kombinirati tako s svileno bluzo kot z navadno belo majico. Oblečemo jo lahko h kavbojkam, elegantnemu krilu ali hlačam in tudi k obleki. Za dodaten šik jo zapnemo z gumbi in prepasamo v pasu.

Preberite tudi: Barva leta - vsi odtenki vijolične. Kliknite TUKAJ!