klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Razvajena Beyoncé in Jay-Z - zanju je meja le nebo!

Tina Guček, Avenija, 08.10.2017 16:00:00

Glede na bogastvo, ki ga premoreta – veljata namreč za enega najpremožnejših zvezdniških parov na svetu –, so milijoni zanju drobiž.

Delite na:
Razvajena Beyoncé in Jay-Z - zanju je meja le nebo!

Odkar sta svojo srečo nadgradila še s tremi otroki, pa je njuna največja skrb najti umesten dom za družino, ki bo zadovoljil vse njihove prave in namišljene potrebe. In teh ni malo …

Beyoncé in Jay-Z burita duhove, že vse odkar sta se spoznala, kar naj bi bilo že nekje na prelomu tisočletja, saj je Beyoncé nedavno razkrila, da je svojega bodočega moža spoznala, ko ji je bilo komaj osemnajst let. Dobro leto naj bi bila »le« prijatelja, nato pa sta začela hoditi na zmenke, kar sta javnosti sprva sicer spretno prikrivala in vztrajno zatrjevala, da je vzrok njunega pogostega druženja profesionalne narave, kot je to med pevko in njenim producentom pač običaj. »Spominjam se najinih neskončnih telefonskih klepetov, cele ure sva znala biti na liniji,« se s posebnim nasmeškom na ustnicah spominja popularna Bey. »Mislim, da so se v tistem času izoblikovali temelji, na katerem sva zgradila svoj odnos.« Prijateljica Oprah Winfrey naj bi ji bila svetovala, naj javno nikar ne razlaga, kdo spi v njeni postelji, dokler ne bo prišel pravi. In tega dragocenega nasveta se je pevka držala.

Ko sta se skupaj pojavila na naslovnici kultnega Vanity Faira, potem pa skupaj posnela še izjemno uspešen duet Bonnie & Clyde, ki ga je spremljal tudi vroč videospot, je bilo njuno očitno medsebojno naklonjenost vse teže prikrivati, sploh ker se je od kemije med njima kar iskrilo. Ko se je izvedelo, da sta si aprila 2008 v skrivnem obredu obljubila večno zvestobo, to resnično ni nikogar več presenetilo. Toda to še ni bilo dovolj: že čez nekaj mesecev je Beyoncé prvič zanosila, a kljub izjemni sreči se je nosečnost po nekaj tednih končala s spontanim splavom. A nato je 7. januarja 2012 na svet prijokala Blue Ivy, od letošnjega junija pa ima lepotička konkurenco v bratcu Siru ter sestrici Rumi. Ko sta ljubka dvojčka prišla iz porodnišnice, se je družinica preselila v nov dom, ki sta ga zakonca Carter najela na obali Malibuja.

SANJSKA HIŠA ZA SANJSKI PAR

beyonce dom 2.jpg

Seveda eden najbolj razvajenih (in najbogatejših) parov na glasbenem prizorišču pri izbiri ni skoparil. V sanjski vili na plaži je več kot dovolj prostora za petčlansko družino in vse spremljevalno osebje – samo bivalne površine se namreč raztezajo na skoraj 1500 kvadratnih metrov.

Seveda pa takšno razkošje ni poceni! Hiša je sicer tudi na prodaj in zanjo želijo lastniki iztržiti 54,5 milijona dolarjev (mimogrede, povprečna cena primerljivih nepremičnin v Malibuju naj bi bila približno desetkrat nižja, torej okoli pet milijonov). A zvezdnika sta se za zdaj odločila za najem, kar ju stane – pozor! – neverjetnih 400.000 dolarjev na mesec! Beyoncé in Jay-Z-ja je hiša, poimenovana Villa Contenta (kar bi lahko prevedli kot Vila zadovoljstva), navdušila z vsem svojim luksuzom, še najbolj pa sta hvaležna za zasebnost, ki jima jo ponuja. Stoji namreč v varovani soseski, od ceste jo ločijo visoka vrata in še višja ograja, na drugi strani pa jo omejuje le ocean.

DOM ZADOVOLJSTVA

beyonce dom 3.jpg

Ko se sprehodiš po sanjski vili, ti resnično vzame sapo. Luksuzna oprema, deset spalnic in štirinajst kopalnic navadnega smrtnika že skorajda spominja na manjši hotel, vinska klet in telovadnica, v kateri si bo pevka lahko prizadevala za to, da si čim prej povrne popolno postavo, sta priročna izbira. Profesionalno opremljene prostorne kuhinje se je gotovo najbolj razveselilo osebje. Vrhunsko kinodvorano, teniško igrišče, zunanji »neskončen« in notranji bazen, obdan s ploščicami iz muranskega stekla, pa so priboljški, ki jih bodo že kmalu lahko uporabljali v družinski zasedbi. A to še ni vse: na posestvu je postavljena tudi posebna »hiška« za goste s šestimi sobanami ter velikanski rastlinjak in nasad vrtnic.

Tudi notranja oprema je več kot primerna za elitne stanovalce. Prevladujoči slog je umirjeno eleganten, ne manjkajo pa niti tisti drobni, a odločilni detajli, zaradi katerih je cena hiše poskočila za nekaj ničel. Na primer marmornati pulti v popolno opremljeni kuhinji, ročno izdelani unikatni lestenci iz muranskega stekla, kovane ograje na stopnišču … za piko na i pa seveda popoln razgled na Tihi ocean z malodane vseh oken in teras.

MOJSTROVINA IZ STEKLA

Beyoncé in Jay-Z računata, da bosta v najemu ostala nekaj mesecev, medtem pa se pridno razgledujeta po hiši, ki bi jo kupila in se vanjo dolgoročno preselila. Ostati želita v Los Angelesu in šušlja se, da sta že našla hišo, ki se jima zdi popolna. Sicer ni na plaži, ampak bolj v notranjosti mesta, a zato v nič manj elitni soseski Bel Air. Zahtevana cena zanjo naj bi bila neverjetnih 135 milijonov dolarjev, a naj bi jo po spretnih pogajanjih z odvetniki že znižali na 90 milijonov. Gre za izjemno delo arhitekta Paula McCleana, znanega po tem, da ustvarja hiše, ki so prave mojstrovine iz stekla.

In kaj jima ponuja ta hiša, česar druge nimajo? Naj naštejemo le nekaj točk, zaradi katerih je pritegnila njuno pozornost: garaža za kar petnajst avtomobilov, neprebojna stekla na vseh oknih, igrišče za bovling in kar štirje bazeni. Ni kaj – kadar govorimo o željah zakoncev Carter, je meja le nebo!