Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Pončo namesto plašča

Alma Glumac, 24.11.2017 20:01:06

Pončo za vsak okus in za vsako priložnost.

Delite na:
Pončo namesto plašča
Revija Maja

Pončo je pravzaprav plašč v trikotni liniji, z odprtino v sredini za glavo. Roke so proste rokavov, zato je občutek svobode v njem še večji. Letošnjo jesen so se modni oblikovalci ponču še posebej posvetili in nam v izbor ponudili široko paleto različnih modelov. Za vsak okus, za vsako priložnost. Kroji zagotavljajo moden videz in zadržujejo vso potrebno toploto. Telo prosto diha, počutite pa se izjemno udobno in varno. Vaš najljubši pončo vas zaščiti pred vetrom, mrazom in dežjem.

Pončo, ki je v Evropo prišel iz Južne Amerike, je v pisanih volnenih vzorcih z uporabnostjo navdušil in kmalu postal pravi modni hit. Zagotavlja neovirano in neutesnjeno gibanje, občutek lahkosti pa daje njegov specifični kroj. Kroj, ki zahteva najboljše materiale. V prvi vrsti sta to volna in kašmir za še nežnejši dotik. Debelo tkani volneni ponči z različnimi modnimi dodatki od resic do vezenin so na voljo v kratkih in daljših različicah, kraljujejo črte, tesno jim sledi etno vzorec. Veliko je tudi elegantnih enobarvnih modelov, tako v hladnih kot toplih tonih.

C&A (image hladne).jpg
C&A
Revija Maja

Hladna svežina

Ponči v hladnih odtenkih bodo vašemu videzu dodali kanček resnosti kljub radoživemu kroju. Krajši in daljši ponči so obogateni z resicami, cofi in prešitimi zaključki. Med materiali kraljuje topla različno pletena volna, ki vas bo pogrela, četudi so njene niti tanjše. Za posebno mehek in topel objem izberite kašmir. Pod siv pončo oblecite črtast pulover, ki bo s kančkom bele videzu dodal potrebno svežino. Vaš sproščeni dnevni izbor naj bo enoten, zato zraven oblecite še sive hlače in modne dodatke.

C&A (image topel).jpg
C&A
Revija Maja

Topel objem

Dva popolnoma različna ponča v toplih barvnih tonih navdušujeta z uporabnostjo, eleganco in ženstveno noto. Večna klasika v kamelji barvi bo vedno modna in takšen naj bo tudi vaš novi pončo. Ovratnik iz umetnega krzna je pika na i, prijetno vas bo grel, na dotik pa izberite tistega najmehkejšega. Drugi, vzorčasti pončo pa navdušuje s črtastim vzorcem z dodatkom rdeče. Primeren je za toplejše jesenske dni, ko na sprehodu v naravi ali po mestu lovimo zadnje sončne žarke.

Ko začne deževati

Pred velikimi jesenskimi dežnimi kapljami se obvarujte s pončem iz prozornega materiala. Primeren je zlasti za tiste, ki rade pozabljate na dežnike.