900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kako se ubranimo mraza v stilu

Brigita Potočki, Zarja, 15.02.2018 13:01:27

Mraz ni izgovor, da se ne bi oblekli modno in predvsem primerno dnevnim opravkom.

Delite na:
Kako se ubranimo mraza v stilu
Revija Zarja

Naj vas sončni žarki ne zavedejo; vse do konca februarja, če ne še dlje, nas bo zeblo, zjutraj in zvečer malo bolj kot popoldne. Mraz pa ni izgovor, da se ne bi oblekli modno in predvsem primerno dnevnim opravkom. Čeprav drži, da vas bo najbolj grela topla smučarska bunda, zunaj smučišča ni najprimernejša. Na žalost jo vse prevečkrat nataknemo tudi za v službo ali po opravkih. Kako boste torej videti urejeni, ne da bi vas zeblo?

moda_759048046.jpg

Prvo pravilo je čebulno oblačenje, plast za plastjo. Začnite s toplim spodnjim perilom. Nato oblecite na primer obleko z neprosojnimi, lahko tudi volnenimi hlačnimi nogavicami ali celo kavbojkami, čeznjo debelejši puli, čez tega blazer in nato še plašč. Če vam je še hladno, dodajte topel šal in kapo ter rokavice. Ko boste prispeli na cilj, bodisi v službo ali trgovino, vse, kar je odveč, slečete. Toplota najhitreje uhaja prav pri ključnih delih, torej rokah, glavi, vratu in nogah, kjer je oblačenje poseben izziv, saj se morate poigrati z modnimi dodatki, ki lahko v trenutku izboljšajo vsako opravo.

moda bettybarclay_801668.jpg

Dodajte na primer zanimive škornje ali rdeče usnjene rokavice in klobuk. Tako boste vedno videti urejeno, ne glede na to, kako mrzlo je zunaj. Zelo uporaben kos je navaden bombažen puli, bodisi pod obleko ali pa celo pod belo srajco, in čez še blazer, ki bo videzu dodal nekaj elegance. Hlače so seveda najvarnejša izbira za vse, ki vas rado zebe. Najbolj vas bodo grele volnene ali žametne, izogibajte pa se oprijetim kavbojkam, saj ne zadržujejo toplote. Zelo uporaben in moden kos je plašč ali jopič s kapuco, ki vas obvaruje tako pred vetrom kot padavinami, še posebej kadar jih ne pričakujete.   

moda_759048079.jpg

Preberite tudi: S trendovskim pokrivalom - oblecite se kot Bella Hadid. Kliknite TUKAJ!