Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Propadla zakona zvezdnika Resnične ljubezni

D. F., 10.12.2017 18:01:49

Temperamenten in discipliniran moški, ki od javnosti, predvsem medijev, zahteva spoštovanje svojega zasebnega življenja, katerega del sta dva propadla zakona.

Delite na:
Propadla zakona zvezdnika Resnične ljubezni
V telenoveli Resnična ljubezen je njegova partnerica Revija Vklop

Eduardo Yáñez je eden najbolj iskanih mehiških igralcev, ki zna vsak projekt popeljati do uspeha. 57-letni igralec je posnel kar 18 telenovel, skoraj 30 filmov, sodeloval pa je celo v nekaterih uspešnih ameriških serijah, ki smo jih lahko spremljali tudi pri nas: Pod lupo pravice, Na kraju zločina: Miami in Preiskovalci na delu: Los Angeles.

V telenoveli Resnične ljubezni (Amores verdaderos) mehiški igralec nastopa v vlogi postavnega telesnega stražarja Joséja Ángela Arriage, ki se zaljubi v svojo delodajalko Victorio Balvanera (Érika Buenfil). Čeprav se na zaslonu zdi preprosto, se je moral Eduardo intenzivno pripravljati na vlogo, zato je precej svojega časa preživel v fitnesu, delo telesnega stražarja pa je spoznaval tudi tako, da je sodeloval z nekaterimi ljudmi, ki se s tem poklicem v resnici ukvarjajo. »Telesne stražarje imamo priložnost srečati na vsakem koraku, a nam zaradi svojih dejanj, resnosti ali odziva preprosto niso všeč. Čeprav o njihovem delu ali zasebnem življenju ne vemo ničesar, jih obsojamo in si ustvarjamo mnenja, ki znajo biti zelo daleč od resnice. Ljudje v tem poklicu jemljejo svoje delo zelo resno in so za delodajalce pripravljeni dati svoje življenje, če je treba. To so povsem običajni ljudje z običajnimi težavami. Preživljati morajo svoje družine, zato grejo vsak dan na delo, čeprav ne vejo, ali se bodo zvečer sploh vrnili k svojim ljubljenim,« je igralec s spoštovanjem spregovoril o tem poklicu.

Težaven poklic

Med ljudmi že od nekdaj vlada prepričanje, da imajo zvezdniki popolna življenja in se jim ni treba nikoli spoprijemati z vsakdanjimi težavami, a temu seveda ni tako. Njihovi projekti, priljubljenost in poklic so povsem odvisni od gledalcev oziroma oboževalcev, česar se Eduardo zelo dobro zaveda. »Uspeh in slava sta minljiva. Ljudem, ki nas spremljajo na televizijskih zaslonih, nikoli ne pokažemo sebe, temveč jim prikazujemo vloge, v katerih nastopamo. Tveganje, da ljudem ne bo všeč oseba, ki se za temi vlogami skriva, je veliko, saj je tvoja kariera močno odvisna od gledalcev. Na žalost nastop v telenovelah človeku ne prinese uspeha. Igralci smo se po vsakem končanem projektu prisiljeni podati v iskanje novih priložnosti v gledališču, iščemo vloge v filmih, občasno pa napišemo še kakšen scenarij. Zelo sem hvaležen za vso podporo, ki jo dobim od ljudi, saj to pomeni, da svoje delo dobro opravljam. To ne pomeni, da stopim pred kamero, povem nekaj besed in odidem. Vsak prizor od mene zahteva veliko vaje, ustreznih priprav, učenja besedila, pa tudi iskanja ustreznih obraznih mimik in kazanja čustev. Pred kamero se vedno trudim dati vse od sebe in gledalcem ponuditi le najboljše,« je poudaril v pogovoru z mehiškimi mediji.

Sin ga je razočaral

Nobena skrivnost ni, da je Eduardo zelo vzkipljiv. Pogosto v medijih beremo novice o njegovih sporih z novinarji, pred kratkim je enemu izmed njih celo prisolil zaušnico, za kar se je pozneje javno opravičil. Vendar sam dogodek igralca ni tako zelo prizadel kot dejstvo, da ga je kmalu zatem v medijih »napadel« njegov sin Eduardo mlajši, ki je očeta označil za nasilneža in odvisnika od drog. »O meni se je v zadnjih nekaj mesecih veliko govorilo. Glavni razlog za to so izjave mojega sina, ki me več kot očitno želi javno očrniti. Seveda me je to presenetilo in prizadelo, še posebej, ker sem mu sam vedno stal ob strani in mu pomagal, kjerkoli sem lahko. Vedno sem očital ljudem, ki o svoji družini grdo govorijo, zato se na njegovo raven ne mislim spuščati. Glede svoje zasebnosti sem bil vedno zelo zadržan, nekaj neutemeljenih izjav mojega sina pa tega ne bo spremenilo,« je pred tedni dejal na novinarski konferenci.