favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Top najstnica 2017 je Tjaša Korošec iz Šentjurja

Oglasno sporočilo, 17.11.2017 07:22:16

Naziv najbolj simpatične, aktivne in pozitivno naravnane najstnice je letos pripadel Tjaši Korošec iz Šentjurja.

Delite na:
Top najstnica 2017 je Tjaša Korošec iz Šentjurja
Z leve: prva spremljevalka Tia Petek, top najstnica 2017 Tjaša Korošec in druga spremljevalka Stella Tretnjak Marko Vavpotič/M24

V četrtek v poznopopoldanskih urah se je v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik odvila najstniška zabava leta, na kateri je priljubljena najstniška revija TOP! za najstnike s pomočjo strokovne žirije izbirala in izbrala top najstnico. Naziv, ki se podeljuje na podlagi simpatičnosti, aktivnosti in pozitivne naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Tjaši Korošec iz Šentjurja. Prva spremljevalka je postala Tia Petek iz Ljubljane, druga spremljevalka pa Stella Tretnjak iz Laškega, ki je tista najstnica, ki je prejela največ podpore na spletni strani www.najstnica.si in se je razveselila tudi naziva »top net najstnica«.

Prireditev sta odlično vodila mlada in perspektivna slovenska igralca, Ronja Matijevec in Matija Brodnik, za izvrstno glasbeno razpoloženje pa je poskrbela vzhajajoča slovenska glasbena zvezda, ravno tako še najstnica – Lara Kadis.

Za naziv top najstnica se je letos potegovalo več kot 120 kandidatk, dvanajstim pa je uspelo prepričati uredništvo revije Top! Za najstnike in spletne strani www.najstnica.si ter se prebiti med finalistke, in sicer: Asii Pašič iz Ljubljane, Tii Petek iz Ljubljane, Stelli Tretnjak iz Laškega, Tjaši Korošec iz Šentjurja, Lauri Osenk iz Domžal, Isabelli Podbregar iz Trbovelj, Anji Zalar iz Begunj pri Cerknici, Zarji Kozar iz Pristave, Urški Krajnc iz Zreč, Ines Kolarič iz Kranjske Gore, Nadji Peček iz Ljubljane in Ines Osenjak iz Nove Gorice.

O zmagovalki, z izjemo top net najstnice, je letos odločala žirija v sestavi: Iryna Osypenko Nemec, uspešna manekenka in fotomodel ter obraz NC Supernova Ljubljana Rudnik, Ana Grošelj, predstavnica blagovne znamke naravnih ženskih higienskih izdelkov Lunay, Simona Dakič Nemanič, odgovorna urednica revije Zvezde, Jona Slaček, predstavnica plesne skupine Artifex, in Katja Kaja Mejač, predstavnica uredništva revije Top! Za najstnike in spletne strani najstnica.si.

005mv.jpg
Za odlično vzdušje so poskrbeli tudi Nipke, Lara Kadis in Trkaj.
Marko Vavpotič/M24

Tjaša prepričala z zgolj dvema odgovoroma

16-letna Tjaša Korošec iz Šentjurja se je opisala kot komunikativna, nasmejana in pozitivna in to energijo je vsekakor kazala tudi na odru, kjer so morale tokrat kandidatke prepričati z zgolj dvema odgovoroma. Tjaši, ki si želi postati učiteljica in psihologinja, poleg tega pa je mnenja, da mora biti vsak človek najpomembnejši sam sebi; oder in množica nista predstavljala prav nobenih težav.

Prvič letos je bila izbrana tudi Lunay najstnica 2017, in sicer je moralo vseh dvanajst kandidatk reševati Lunay izzive ter na svojih profilih na Facebooku in Instagramu ozaveščati svoje vrstnice o tem, kako pomembno je izbrati naravne materiale pri intimni negi. Izbrana je bila tista, ki je to delo opravila najbolj prepričljivo, izvirno in kvalitetno - 16-letna Tjaša Korošec, ki je tako domov odšla ovenčana s kar dvema lentama.

003mv.jpg
Prireditev sta odlično vodila mlada in perspektivna slovenska igralca, Ronja Matijevec in Matija Brodnik.
Marko Vavpotič/M24

Štiri izbranke letošnjega izbora Top najstnica 2017 bodo krasile naslovnico naslednje številke revije TOP! Za najstnike, za nagrado so prejele celoletno naročnino na revijo Top! Za najstnike, zmagovalka je prejela darilno kartico Supernove v vrednosti 100 evrov, čudovite pakete so zanjo ter za obe spremljevalki in top net najstnico pripravili pri podjetju Dominur, ki zastopa blagovno znamko Essence, nakupovalno središče Supernova Ljubljana Rudnik pa bo ravno tako nagradilo tudi preostale tri top najstnice – top net najstnica prejme darilno kartico v vrednosti 50 evrov, prva spremljevalka v vrednosti 30 evrov in druga spremljevalka v vrednosti 20 evrov. Spletna trgovina NajNakupi.si je vsem štirim najboljšim podarila komplet kozmetike, založba Učila International knjigo Preden se poslovim, podjetje Deichmann pa vsaki bon v vrednosti 100 evrov za nakup v njihovih trgovinah. Blagovna znamka naravnih ženskih higienskih izdelkov Lunay pa ni bogato obdarila le izbrane Lunay najstnice, ampak je pripravilo uporabne darilne pakete za vse finalistke in tako storilo še korak naprej k ozaveščanju mladih o naravnih ženskih higienskih izdelkih.

Izpostaviti velja tudi 16-letno Laro Kadis, ki smo jo na prireditvi Femme Fatale 2017 spremljalo v nekoliko bolj intimni luči, tokrat pa je oder zasedla s prekaljeno zasedbo spremljevalnih glasbenikov, pestrim naborom predelav in svojo prvo avtorsko skladbo, For Love. Za nameček je v finalni točki večera združila moči s priljubljenima Trkajem in Nipkejem v zdaj že kar himni mlade generacije, Vsi smo na istem, že tako eksploziven nastop pa so še dodatno popestrile plesalke vrhunske skupine The Artifex.

Več o prireditvi, ki je kar prekipevala od mladostniške energije, si lahko preberete na www.najstnica.si.