Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Smrt znane igralke nesreča ali umor?

T. T., Vklop, 18.02.2018 19:01:39

36 let je minilo od tragedije, v kateri je umrla ena najboljših hollywoodskih igralk tistega časa, Natalie Wood, a dogodek znova razburja.

Delite na:
Smrt znane igralke nesreča ali umor?
Natalie se je neznansko bala vode. Revija Vklop

Spomnimo: 43-letna igralka se je v družbi moža, igralca Roberta Wagnerja (87), igralskega kolega Christopherja Walkena (74) in kapitana Dennisa Daverna odpravila na krajši izlet z jahto Splendour. Vsi trije igralci so tisti dan precej popivali, vedo povedati priče, se celo sprli, toda nobeden od moških ni videl, da je Natalie padla v vodo.

wagner.png
Je bil Wagner tisti, ki je ženo pahnil s palube?
Revija Vklop

Njeno truplo so 29. novembra 1981 našli lebdeti na morju v bližini kalifornijskega otoka Catalina. Obdukcija je pokazala precej alkohola v krvi, sledi tablet proti morski bolezni in bolečinam, pa tudi modrice po telesu in odrgnino na licu. Ker ni bilo drugih dokazov, so primer takrat zaključili kot nesrečo z utopitvijo. Toda predstavnik losangeleškega šerifovega urada je v novem CBS-ovem dokumentarcu dejal, da je preiskava odkrila nove dokaze in da je Wagner osumljenec. »Bil je zadnji, ki je Woodovo videl živo, in njegove izjave se ne ujemajo z izjavami drugih,« trdi John Corina. Wagner je ves čas zatrjeval, da žene, ko je usodnega večera šel spat, ni bilo v postelji, toda Davern naj bi igralkini sestri, Lani Wood, povedal drugačno zgodbo. Kapitan naj bi jo bil še isti večer poklical in ji, še pijan, priznal, da je Wagner ženo odrinil, Natalie je padla v vodo, prestrašeni kapitan je hotel odreagirati, a naj bi mu bil jezni Wagner odvrnil: »Pusti jo tam. Naj ji bo to šola

Wagner je sodelovanje s preiskovalci menda zavrnil, vprašanje pa je, ali bodo policisti lahko ukrepali, saj (za zdaj) ne morejo dokazati, kako se je znašla v vodi.

Preberite tudi: Velike težave Nine Ivanič. Kliknite TUKAJ!