favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Najboljši geni v šovbiznisu

T.T., Vklop, 14.10.2017 07:00:00

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, ni le pregovor, marveč kar dejstvo.

Delite na:
Najboljši geni v šovbiznisu

O tem pričajo tudi znani in njihovi potomci. Nekateri izmed njih si s starši ne delijo le podobnosti, ampak jim sledijo tudi poklicno. Za vse zvezdniške starše pa gotovo velja eno – na svoje otroke so sila ponosni. In prav je tako!

Reese in Ava

Reese Witherspoon in Ava Philippe bi lahko bili sestri, kaj sestri, dvojčici! 18-letno lepotičko, ki jo ima igralka Reese s prvim možem Ryanom Philippom, je na zabavi po nedavnih Emmyjih neki fotograf zamenjal z mamo ter jo prosil, ali bi jo smel fotografirati. »Nisem Reese!« je brž odvrnila najstnica, ki za zdaj še ne kaže igralskih ambicij.

Kardashian/Jenner

Lahko bi dejali, da ima mama Kris Jenner kar celo vojsko minijazov; po vrsti si na fotografiji sledijo Kendall, Kylie, Kourtney, Kim in Khloe. Klan slavnih deklet, ki uspešno prodajajo svoje ime in čare, se bo v letu 2018 še povečal, saj sta nosečnost pred kratkim razkrili Khloe, ki prvič pričakuje s košarkarjem Tristanom Thompsonom, in njena polsestra Kylie, ki bo zibala skupaj z raperjem Travisom Scottom. Da bo Kim prihodnje leto prek nadomestne matere z možem Kanyejem Westom dobila tretjega otroka, pa tako ali tako že veste.

Cindy in Kaia

Kaio Gerber lahko z mamo, nekdanjo supermanekenko Cindy Crawford, zlahka zamenjate, še zlasti na modnih brveh, kjer je mladenka že povsem domača. Pot do maminih uspehov je še dolga, a lepotički kaže odlično: še ne šestnajstletna je denimo že podpisala pogodbo s svetovno znano manekensko agencijo in se z mamo fotografirala za naslovnico Vogua.

Tom in Colin

Kot jajce jajcu! 39-letni Colin Hanks ni le zelo podoben slavnemu očetu (poglejte njun komaj zaznavni nasmešek), marveč je prevzel tudi njegov talent. Igralec in režiser ima za seboj že številne vloge, pohvali se lahko tudi z nominacijama za zlati globus in emmyja, ki ju je dobil za vlogo v seriji Fargo.

Diana in Tracee

Tracee Ellis Ross resda ni stopila po pevskih stopinjah legendarne mame Diane Ross, je pa zelo uspešna v igralskem poslu. Letos je za vlogo v odlični seriji Black-ish prejela zlati globus, za vlogo Bow Johnson pa je bila že drugič nominirana za emmyja.

Julianne in Liv

Rdečelaske na pohodu! Julianne Moore je zelo ponosna na 15-letno hčerko Liv Freundlich; kako tudi ne, če pa je luštna najstnica, ki ju pogosto ujamejo skupaj, prava kopija slavne oskarjevke.

Robin in Alan

Pevec pop uspešnice Blurred Lines Robin Thicke se mora za svoj šarmantni videz zahvaliti očetu, kanadskemu igralcu Alanu, ki nas je žal zapustil lani. Mimogrede, Paula Patton se je leta 2015 po 21 letih zakona ločila od 40-letnega Robina in med precej javno in umazano ločitveno bitko razkrila žgečkljivo podrobnost, zakaj. Trojček z neko žensko, na katerega je pristala, da bi moža razveselila, se je namreč prelevil v dvojčka, in Pauli je nazadnje prekipelo. Ah, kje je že to, bi rekel Robin, ki je sredi avgusta naznanil, da z 22-letnim dekletom April pričakuje otroka.

Carys in Catherine

Carys Zeta Douglas je sad ljubezni igralskega para Catherine Zeta Jones in Michaela Douglasa. Catherine si s 14-letno hčerko deli vse, tudi navdušenje nad modo; njuna fotografija je s predstavitve kolekcije Michaela Korsa na nedavnem newyorškem tednu mode.

Zoe in Lisa

Če imaš za očeta rockerja Lennyja Kravitza, za mamo pa igralko in glasbenico Liso Bonet, te čaka zelo svetla prihodnost. Nič čudnega, da se kariera 28-letne lepotice Zoë Kravitz torej giblje med različnimi poklici; je igralka, pevka in manekenka. V HBO-jevih Malih lažeh je za vlogo Bonnie dobila odlične kritike, njena največja vzornica pa je ravno njena mama Lisa. »Najbolj čudovito pri njej je, da ima svoja načela in da se od nekdaj ravna po njih,« je imela Zoë za mamo same pohvale.