stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Koga bodo žarometi osvetlili letos?

M. V., 09.01.2018 09:01:36

Pričenja se zbiranje predlogov za nominirance za žaromete 2017.

Delite na:
Koga bodo žarometi osvetlili letos?
M24

Lani smo prvič podelili nove medijske nagrade žaromete in steklene kipce, ki se jih je takoj prijelo ime Žarko – tako je namreč svojega javno poimenovala Katarina Čas, razdelili na ekskluzivni gala prireditvi, ki je združila vse naše televizije ter navdušila tako številna znana imena v dvorani kot tudi gledalce doma pred ekrani. Kdo bodo letošnji nominiranci in kakšna bo prireditev letos?

Na odgovore bomo seveda morali še malo počakati. In ne skrbite, o vsem vas bomo pravočasno obvestili! Bo pa potek izbora enak, kot je bil lani: nominirance bomo dobili s pomočjo vaših predlogov in predlogov uredništva, nato pa bodo zmagovalca v vsaki kategoriji določili glasovi naše posebne žirije, ki jo bodo tudi letos sestavljala sama znana imena – večino žirantk in žirantov boste prepoznali že od lani, nekaj bo seveda novih, vse pa vam bomo predstavili v eni od naslednjih številk Vklopa.

zarometi4.jpg
Isaac Palma, »didžejka« Nadiya Bychkova in Jan Plestenjak

Zbiramo predloge!

Pravkar smo začeli z zbiranjem predlogov za nominirance v vseh kategorijah. Igra se je torej začela, bi rekel Sherlock Holmes. Desetim že znanim kategorijam – pesem leta, glas leta, filmska zgodba leta, igralec in igralka leta, najbolj nabrušen TV-jezik leta, voditeljica ali voditelj informativne TV-oddaje leta, zabavna in tekmovalna TV-oddaja leta ter gostitelj oziroma gostiteljica TV-oddaje leta – smo dodali še eno novo, ki smo jo poimenovali spletna zvezda leta. Žaromete namreč usmerjamo tudi na področje »novih« medijev oziroma ustvarjalcev, ki delujejo na medmrežju. V tej kategoriji torej iščemo najbolj navdušujoče podcaste, vlogerje, blogerje in druge medmrežne ustvarjalce, ki so spletnega bika pogumno zgrabili za roge ter z njim dirjajo in pustošijo po medijskem svetu. Tudi ti namreč vse bolj pomembno vplivajo na našo medijsko krajino in so vir informacij, zabave, zgled in še kaj predvsem mlajši publiki.

žarometi pr hostar.png

Kdo so vaši favoriti?

Drage bralke in dragi bralci, zdaj ste torej na vrsti vi. Zopet vas prosimo za pomoč, da bomo res osvetlili prava imena in oddaje ter da bodo na koncu prestižni kipci Steklarne Rogaška lahko zajadrali v prave roke. Premislite, kdo vas je v preteklem letu (2017!) najbolj navdušil in katere oddaje ste najpogosteje gledali, nato pa nam svoje favorite zaupajte, in sicer tako, da izpolnite vprašalnik v reviji Vklop in ga pošljete na naslov: Tajništvo revije Vklop, Salomon, d.o.o., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje s pripisom »predlogi za žaromete« ali na elektronski naslov zarometi@media24.si. Vaš trud bo lahko poplačan, saj boste vsi, ki nam boste poslali svoje predloge, sodelovali v žrebanju za lepe nagrade. Morda pa koga celo povabimo na že težko pričakovano prireditev Žarometi 2017, kjer bo lahko vse svoje najljubše TV-obraze spoznal v živo! Zagotovo se še spomnite, kako bleščeče, zabavno, zanimivo in razburljivo je bilo lani, kajne? Letos bo še boljše!

žarometi bojam emeršič.png

Preberite tudi: Sin Rosvite Pesek se je na Tajskem čisto zaljubil. Kliknite TUKAJ!