Zabava

Finalni izbor za Top net najstnico s številnimi znanimi imeni!

Oglasno sporočilo, 14.11.2017 13:16:01

Katera izmed 12 finalistk bo osvojila laskavi naziv Top net najstnica 2017, bo znano v četrtek v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Delite na:
Finalni izbor za Top net najstnico s številnimi znanimi imeni!
Finalistke Top najstnica 2017. Mare Vavpotič/M24

Po mesecih zbiranja prijav je revija Top v sodelovanju s spletno stranjo Najstnica.si izbrala končnih 12 finalistk, ki se bodo v četrtek ob 18. uri v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik potegovale za naziv TOP NET NAJSTNICA 2017.

top najstnica.jpg

Odločitev zopet ni bila najlažja, saj so vsa dekleta, ki so sodelovala v zadnjem krogu predizborov, izžarevala prav posebno in edinstveno energijo. A na koncu je žirija vseeno izbrali 12 najstnic, ki se bodo še enkrat predstavile na finalnem izboru v četrtek.

Poleg simpatičnih finalistk: Asie Pašič, Tie Petek, Stelle Tretnjak, Tjaše Korošec, Laure Osenk, Isabelle Podbregar, Anje Zalar, Zarje Kozar, Urške Krajnc, Ines Kolarič, Nadje Peček in Ines Osenjak bodo na top najstniški zabavi meseca novembra za dobro vzdušje med drugimi poskrbeli Trkaj, Nipke, Lara Kadis in plesna skupina Artifex. Pridite in podprite svojo kandidatko!