favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Feštali z Aktualovci, skupino Skater in Stavrosom

odkrito, 15.10.2017 10:48:51

Drugi večer dvodnevne zabave Oktoberfešta je na Prepih privabil še več ljudi od blizu in daleč kot večer prej, v dveh dneh pa so jih skupaj našteli okoli 3000.

Delite na:
Feštali z Aktualovci, skupino Skater in Stavrosom
Oktoberfešta drugi dan. Mitja Rodič

In čeprav je bilo zunaj pod jasnim nočnim nebom kar sveže, je bilo v velikem šotoru vroče vse do jutranjih ur. Za živahen začetek je poskrbela Aktualova galama, ki jo je seveda vodil izkušeni Dean on the Mike, temperaturo je nato dvigovala skupina Skater, do vrelišča pa jo je spravil Jasmin Stavros, ki je ob izdatni glasovni pomoči publike znova dokazal, da je kralj vseh zabav.

Torej, tudi letošnja Oktoberfešta je uspela, a prireditelji iz agencije Event24, ki tudi sicer organizira različne zabave, srečanja in koncerte pa tudi tradicionalne prireditve lokalnih skupnosti, ko je denimo Jernejevo ob šentjernejskem občinskem prazniku, že snujejo nove dogodke. 1. decembra vabijo v dvorano Stožice na Aktualov rojstni dan, letos bo še posebej veličastno, saj bo praznoval 10. rojstni dan, dan kasneje, 2. decembra, pa na koncert priljubljene in poznane francoska romska skupina Gipsy Kings, originalne, pravijo v Event24. Legendarna skupina, ki je prejela tudi grammyja in bo v Stožicah navduševala s svojimi svetovnimi uspešnicami Volare, Bamboleo, Baila me, Djobi Djoba…, že 28 let nastopa na največjih svetovnih odrih, kmalu pa jo bomo torej imeli priložnost slišati in videti tudi v Sloveniji.