Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Brunova poredna asistentka in vroča raperka

G. Z., Vklop, 20.02.2018 20:01:31

Raperka Cardi B. ima na zadnji Billboardovi lestvici Hot 100 v hudi konkurenci novih ameriških hitrojezičnih herojev v zgornji četrtini lestvice kar pet skladb.

Delite na:
Brunova poredna asistentka in vroča raperka
Čeprav je njen jezik grob in zelo stavi na seks, se ima za feministko. Revija Vklop

Verjetno vam ime Belcalis Almanzar ne pove kaj dosti, če pa vam izdamo, da se za njim skriva 26-letna Cardi B, mogoče že veste, da pišemo o vroči raperki, ki ima na zadnji Billboardovi lestvici Hot 100 v hudi konkurenci novih ameriških hitrojezičnih herojev v zgornji četrtini lestvice kar pet skladb.

Raperka, pevka, tekstopiska in TV-osebnost trinidadsko-dominikanskih korenin iz Bronxa je nase prvič opozorila leta 2013, ko se je na Vineu razgovorila kot striptizeta in se uveljavila kot punca, ki ne verjame v cenzuro in filtre na Instagramu. Med letoma 2015 in 2017 ste jo lahko na VH1 gledali v resničnostnem šovu Ljubezen in hip hop: New York. Ko jo je lani pod svoje okrilje vzela založba Atlantic, je s prvencem Bodak Yellow (nominaciji za grammyja za najboljšo rap pesem in rap izvedbo) takoj skočila na prvo mesto ameriške lestvice malih plošč, se utrdila v trapu in hip hopu ob imenih, kot so 21 Savage (Bartier Cardi), Migos in Nicky Minaj (MotorSport), G-Eazy in A$AP Rocky (No Limit), skočila v reggaeton z Ozuno (Lo Modelo), se glasbeno in zasebno zapletla s članom MigosovOffsetom (Lick), s sladkim Brunom Marsom (Finesse) pa osvojila pop publiko ter splezala tudi na našo lestvico.

Poredni punci ostrega jezika, ki bi jo po življenjski poti, stilu in izrazu lahko umestili nekam med Lil' Kim, Foxy Brown in Nicky Minaj (primerjava s pojočo sosedo Mimi Mercedes se ponuja sama), snovi za rapanje zlepa ne bo zmanjkalo, saj se je s 16 leti pridružila tolpi, imela nasilnega partnerja, pri 19 letih pa začela delati kot striptizeta, kar je bila po njenem božja pomoč in rešitev za kup njenih težav. Čeprav je njen jezik grob in zelo stavi na seks, se ima za feministko. Sicer pa, kdo se pa te dni nima?

Preberite tudi: Smrt znane igralke nesreča ali umor? Kliknite TUKAJ!