urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. februarja

Liam Gallagher Svet24.si

Pevec trdi, da so mu policisti za kazen zoba ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Zabava

Alma Rekić kljub hudi bolezni dela dalje!

Nejc Simšič, Zvezde, 11.02.2018 16:59:09

Potem ko se je priljubljena kuharska sodnica Alma Rekić poslovila od šova MasterChef Slovenija, se je vrnila nazaj v stare tirnice življenja, ki pa ji je hitro nastavilo novo oviro.

Delite na:
Alma Rekić kljub hudi bolezni dela dalje!
Alma Rekić je spet dokazala, da je močna ženska, ki je nič ne ustavi. Pop TV

A močna ženska, kot je, se niti nujni operaciji in zdravstvenim zapletom ni pustila ovirati.

Alma Rekić je konec lanskega leta oboževalce razočarala z novico, da zapušča sodniško mesto v kuharskem šovu MasterChef Slovenija, kjer je bila zagotovo prva zvezdnica. A vsega lepega je enkrat konec, sama pa se je po tem spet posvetila delu, ki ga še naprej opravlja s srcem. »Jaz sem še vedno ista. Dela imam veliko in tudi kar nekaj projektov, v katere sem trenutno vpeta,« je povedala Alma, ki se je v začetku lanskega decembra spoprijela z zdravstveno težavo, zaradi katere je morala na nujno operacijo.

»Prvega decembra sem bila operirana, a se je kmalu po posegu zapletlo, saj sem po desetih dneh dobila hudo trombozo, s katero se borim še danes. Vsak dan si zaradi zapore žile s krvnim strdkom dajem injekcije v trebuh, tako da se že počutim kot cedilo, saj moram dobiti vsega skupaj kar sedemdeset injekcij. Sem že pošteno preluknjana,« z nasmeškom in optimizmom pove Alma, ki se kljub zdravstvenemu stanju še naprej posveča delu. »Trenutno se pripravljamo za Banjaluko, kjer z Janezom Bratovžem in kolegi organiziramo večerjo za sto ljudi, tako da je kar pestro in se tudi trombozi ne pustim ustaviti,« je še dodala Alma, ki je še enkrat dokazala, da je močna, odločna in delovna ženska, ki bo še naprej krojila kuharski svet. Seveda še naprej promovira svojo knjigo Torte, razmišlja pa tudi že o novi.

Preberite tudi: Plestenjaka opazili v družbi mlade Lare. Kliknite TUKAJ!