Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

wc papir Svet24.si

Osumljenec noče iti na stran že 32 dni, še en ...

Natalija Verboten – Aktual Svet24.si

Natalija Verboten se je vrnila! Kaj je najbolj ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

Severina Njena.si

Srečen dan za Severino!

Kulinarika

Vložena cvetača, ki jo je res vredno poskusiti

M. O. Ž., 21.11.2017 16:01:11

V vinu vložena cvetača odlično dopolni okus jedi s školjkami in ribami.

Delite na:
Vložena cvetača, ki jo je res vredno poskusiti
Revija Maja

Vložena cvetača

Sestavine za 4 osebe:
400 g cvetače (cvetk)
100 ml suhega belega vina
300 ml zelenjavne juhe
2 žlici olivnega olja
1 žlica karija v prahu
1 žlica koriandra v zrnu
morska sol

Priprava:
1. Na olivnem olju popražimo kari in zalijemo z vinom. Zavremo in dodamo vse druge sestavine, le cvetače ne. Solimo, še enkrat zavremo. Dodamo cvetačne glavice in 5 minut kuhljamo.
2. S tem napolnimo dva kozarčka po 750 ml. Počakamo, da se ohladita.