stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Kate Middleton razkrila diagnozo!

CU, 22.03.2024 19:11:39

Vojvodinja valižanska je objavila videoposnetek, v katerem je podrobno opisala, da so preiskave po operaciji januarja pokazale, da je bil rak "prisoten". Videoposnetek si lahko v celoti ogledate spodaj.

Delite na:
Kate Middleton razkrila diagnozo!
Kate Middleton Profimedia

"Moja zdravniška ekipa mi je zato svetovala, da opravim preventivno kemoterapijo, in zdaj sem v začetni fazi tega zdravljenja," je zapisano v izjavi. "To je bil seveda velik šok in z Williamom sva naredila vse, kar sva lahko, da bi to zasebno predelala in obvladala v dobro najine mlade družine."

Žena bodočega kralja je dejala, da je "potrebovala nekaj časa, da sem si opomogla po veliki operaciji, da sem lahko začela z zdravljenjem". Dodala je, da je potrebovala "čas, da je otrokom Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložila".

Middletonova je prosila za "čas, prostor in zasebnost", medtem ko bo končala zdravljenje. Povedala je, da mi mož William "stoji ob strani, kar mi je v veliko tolažbo in zagotovilo".

O Middletoninem zdravju se je ugibalo že kmalu po tem, ko je januarja, na isti dan, ko so razkrili, da ima kralj Charles raka, prvič povedala, da bo imela operacijo trebuha.