Govorice

V NOVIH ZVEZDAH: Neustrašna F&B Acrobatics

N.S., 13.09.2017 15:15:47

Kjer koli se pojavita Filip Kržišnik in Blaž Slanič, pritegneta pozornost, saj svojim akrobatskim vragolijam nikoli ne pustita počivati.

Delite na:
V NOVIH ZVEZDAH: Neustrašna F&B Acrobatics

Kot akrobata kljubujeta fizikalnim zakonom in dnevno premikata meje zmožnosti človeškega telesa. Kot popolna športnika in adrenalinska odvisnika z ekstremnimi podvigi pa bosta po novem dvigovala tudi srčni utrip gledalcem pred malimi zasloni.

Nekako se zdi, da nikoli ne počivata, saj sta vedno v pogonu.

Ravno sva se vrnila z belgijskega šova talentov, kjer sva uspešno prepričala žirante in z avdicijskega nastopa odšla s štirimi da-ji. Trenutno pa se vkrcavava na letalo za Švico, kjer naju čaka snemanje za novo športno kolekcijo tehnološko naprednih kompresijskih oblačil, ki berejo srčni utrip, porabljene kalorije in podobno.

A sta kljub vsemu našla čas še za televizijo. Govori se, da bosta tudi del nove oddaje Dan. Kaj nas čaka?

Res je, poletje je bilo kar pestro, saj smo z Ulo Furlan in ekipo komercialne televizije pripravili izjemno zabavno rubriko Dan za življenje, v kateri na zabaven trening moči in stabilizacije povabiva znane obraze. Ker podpirava zdravo in aktivno življenje, želiva to deliti tudi z drugimi, s tem namenom je oddaja tudi dobrodelne narave, saj vsa prejeta denarna sredstva darujemo Rehabilitacijskemu centru Soča.

Več v novi številki revije Zvezde!