Govorice

V NOVIH ZVEZDAH: Gube in skrbi Natalije Verboten

A.C., 13.09.2017 07:05:55

Njena najboljša terapija pa so njeni fantje – mož Dejan, s katerim sta pred kratkim praznovala deveto obletnico poroke, in sinova.

Delite na:
V NOVIH ZVEZDAH: Gube in skrbi Natalije Verboten

Natalija Verboten je bila včasih takšna perfekcionistka, da je potrebovala strokovno pomoč, preden je začutila, da je v redu takšna, kot je, da je dovolj, če se trudi po svojih najboljših zmožnostih, da ji ni treba imeti vsega pod nadzorom in da je čisto v redu, če si vsake toliko oddahne, spočije in privošči malo odklopa. Njena najboljša terapija pa so njeni fantje – mož Dejan, s katerim sta pred kratkim praznovala deveto obletnico poroke, in sinova. Max je pred kratkim postal drugošolec, velika sprememba pa se je zgodila tudi triletnemu Oskarju, ki je šel prvič v vrtec.

Počitnice so za nekatere čas, ko si oddahnejo, glasbeniki pa imajo ravno čez poletje veliko dela, saj si ljudje želijo zabave. »Mi smo veliko delali, veliko pa tudi uživali. Večino poletja smo preživeli ob in v domačem bazenu, za deset dni smo šli na morje, teden dni pa smo bili v Švici na obisku pri Dejanovih sorodnikih. Večkrat smo bili na izletih po Sloveniji, saj želiva Maxu in Oskarju pokazati lepote Slovenije, ki sva jih midva spoznala zaradi najinega dela. Bili smo v Prekmurju, Goriških brdih, Posočju, Piranu, na Krasu, Gorenjskem … Fanta sem en konec tedna peljala v Velenje, kjer sem preživela štiriindvajset let. Šli smo na velenjsko plažo poslušat tonsko vajo skupine Šank Rock, peljala sem ju po mestu, na otroško igrišče, čevapčiče in najboljši sladoled v mestu. Zvečer in še nekaj dni zapored sta se mi zahvaljevala za najboljši izlet,« razlaga pevka, ki ceni trdnost in stabilnost. V svojem življenju ne mara velikih sprememb, zato z Dejanom že enajst let hodita na dopust v isti družinski hotel na Pagu, kjer uživata v vinih, pršutu, olivnem olju, siru …

Več v novi številki revije Zvezde!