nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kaj se dogaja z Burakom Özçivitom?

M. V., Vklop, 03.03.2018 07:15:16

Med oboževalkami lepega Turka, ki ga gledamo v seriji Moja boš, je završalo: na Instagramu je objavil sliko, na kateri je v vojaški uniformi s popolno bojno opremo. Kako seksi vojak, se lahko strinjamo s komentarji njegovih sledilk.

Delite na:
Kaj se dogaja z Burakom Özçivitom?
Uniformo je oblekel za novi celovečerec Can Feda. Revija Vklop

Kar brez skrbi, Burak ni prenehal igrati in ni se pridružil oboroženim silam, uniformo je oblekel za novi celovečerec Can Feda, kar sicer v Turčiji ni več novica, saj se je o tem pisalo že jeseni, ko se je začelo snemanje; akcijska vojna drama o spopadu dveh vojakov (drugega igra Kerem Bürsin) je sicer še v produkciji, v turške kinematografe pa naj bi prišla aprila. Mimogrede: Burak si je med snemanjem ene od številnih borilnih scen poškodoval gleženj, zaradi česar je moral v bolnišnico, kjer so mu predpisali en mesec mirovanja.

Burak je fotografijo v vojaški uniformi in s puško v rokah na svojem profilu objavil konec januarja, ko je turška vojska vdrla v sirsko pokrajino Afrin, ob njej pa zapisal: »Naj Alah varuje našo vojsko. Z vsem srcem molimo za vas.« To je sprožilo zelo mešane odzive. Medtem ko so oboževalke vzdihovale (objava ima več kot milijon všečkov), so drugi 33-letnega igralca grajali, češ da je objava nemoralna, saj z njo zagovarja vojno in se prilizuje političnemu vrhu. Podobno »godljo« je zakuhala še Burakova žena Fahriye Evcen, ki je nekaj podobnega objavila na svojem profilu: »Alah je na strani naših pogumnih vojakov. Turška vojska nas vedno varuje.« Burak se vnete razprave na družbenih omrežjih ni udeležil, odgovoril ni na nobeno grajo ali pohvalo, svoje (za nekatere sporne) fotografije in komentarja pa prav tako ni umaknil z Instagrama. Modri molčijo, se je očitno odločil. Vsekakor pa je to (morda celo povsem nehote) dobra reklamna poteza za njegov prihajajoči film.

Preberite tudi: Ilka Štuhec že leto dni ni več samska. Kliknite TUKAJ!