Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Pevka povzročila pravi kaos v Splitu

Teja Pelko, Novice Svet24, 13.08.2017 07:00:00

Za Nino, ki ji glasba v življenju pomeni vse, je to leto zares sanjsko.

Delite na:
Pevka povzročila pravi kaos v Splitu
last izvajalke

Po tem, ko je izdala svoj prvi album in se s pesmijo Ako Ako predstavila na največjem hrvaškem festivalu CMC v Vodicah, je zdaj posnela tudi videospot za svojo novo pesem z naslovom Glumica. Spot za pesem je seksapilna pevka posnela v Splitu, kjer pa ni manjkalo naključnih sprehajalcev, ki so se želeli fotografirati z njo.

»Pesem smo snemali v Splitu, in ko smo snemali kadre po ulicah, na katerih se z dekleti zabavamo, je bilo res kaotično. Ljudje so se ustavljali, opazovali, snemali in si želeli fotografijo. Zelo navdušeni so bili tudi tujci, ki so mislili, da se snema film glede na ekipo. (smeh) Meni se je zdelo zelo zabavno in veliko mi pomeni, da me ljudje prepoznajo in želijo fotografijo z mano. To pomeni, da sem na pravi poti k uresničitvi svojih sanj,« nam je o snemanju spota povedala devetnajstletna Nina. Mladenka pa v spotu ni samo nastopala, ampak je prvič sodelovala tudi pri režiji in kreativnem delu vizualne upodobitve pesmi.

Glumica je lahkotna poletna pesem, ki govori o tem, da je bolje biti dobre volje kot živeti v drami. Govori o dekletu, ki živi svoje življenje in v tem uživa. V realnem svetu pa je Ninino življenje kar kaotično, saj poleg glasbenih obveznosti pomaga voditi tudi družinsko podjetje, poleg tega pa tudi študira.

NA ODRU ŽIVI SVOJE SANJE

»Moj delovnik je naporen, a v tem uživam. Uživam tako v službi kot v glasbi. Na glasbo sploh ne gledam kot na službo, ker na odru živim svoje sanje. Mi je pa tudi v 'pravi' službi všeč, še najmanj rada grem na faks. (smeh) Kot pravi pesem 'ne zanima me drama', tako jaz v svojem kaosu najdem red in uživam življenje. Je pa ob glasbi vse veliko lažje,« nam je za konec povedala Nina.