900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Pepelkina zgodba: Meghan Markle in princ Harry

M. V., 12.12.2017 09:01:40

Meghan Markle, ki jo poznamo iz serije Nepremagljivi dvojec (Suits), bo prihodnjo pomlad postala čisto prava princesa – pred kratkim je bila uradno naznanjena njena zaroka z britanskim princem Harryjem!

Delite na:
Pepelkina zgodba: Meghan Markle in princ Harry
Meghan je pred meseci v intervjuju za Vanity Fair njuno razmerje opisala kot klasično ljubezensko zgodbo in povedala, kako srečno zaljubljena sta. Reuters

36-letna ameriška igralka in manekenka je v zvezi s princem Harryjem (33 let) že od junija 2016 in na začetku britanski mediji dekletu, ki je že bilo poročeno (s producentom in igralcem Trevorjem Engelsonom med letoma 2011 in 2013), niso bili preveč naklonjeni. Seveda se je vsul tudi plaz vseh mogočih zakonitih in nezakonitih iskanj podatkov v zvezi z njo, zato je  posredovala celo kraljeva služba za odnose z mediji, ki je tabloide opozorila, naj se »ustavijo in pomislijo«, preden objavljajo vse mogoče članke. A sveža zaljubljenca sta očitno prestala vse medijske bombe in zdaj naznanila zaroko. Harry je, ob privoljenju njenih staršev, Meghan zaprosil prejšnji mesec v Londonu in ji nataknil unikatni zaročni prstan, v katerega so vdelani diamanti iz broške njegove pokojne mame, princese Diane. Par se bo poročil spomladi (ne dvomimo, da bo to še en veličasten in težko pričakovan kraljevski dogodek), nato pa bosta živela v londonski Kensingtonski palači.

Meghan je pred meseci v intervjuju za Vanity Fair njuno razmerje opisala kot klasično ljubezensko zgodbo in povedala, kako srečno zaljubljena sta. Prava Pepelkina zgodba, bi lahko rekli, čeprav igralka nikoli ni trpela kakšnega pomanjkanja. Njen oče (nizozemsko-angleškega porekla) je priznani, z emmyjem nagrajeni svetlobni mojster, mama, Afroameričanka, pa psihoterapevtka in inštruktorica joge, tako da se je Meghan šolala na zasebnih šolah (diplomirala je iz igre in mednarodnih odnosov), že med šolanjem pa je delala kot manekenka. Kar se kariere tiče, je začela z majhnimi vlogami v serijah in stranskimi vlogami v filmih, od leta 2011 pa je znana iz serije Nepremagljivi dvojec, v kateri igra odvetniško pomočnico Rachel Zane. Zdaj se seveda vsi sprašujejo, kaj bo z njeno junakinjo, če bo serija dobila osmo sezono (prihodnje leto na spored prihaja druga polovica sedme, osma zaenkrat še ni potrjena). Ni prav verjetno, da bo Meghan, ko bo tudi uradno postala del kraljeve družine, nadaljevala z igranjem.