Govorice

Osupljiva Mojca Funkl

Andreja Comino, Zvezde, 13.09.2017 08:05:22

Nova žena Gregorja Grudna!

Delite na:
Osupljiva Mojca Funkl

Igralec MGL-ja Gregor Gruden je bil dolga leta zvest simpatični kolegici Mojci Funkl, v katero se je zaljubil, ko ga je, takrat še dobrega prijatelja, povabila plesat v Sarajevo. Po strastnih korakih se jima je pred petimi leti pridružil sin Frane, čez leto in pol pa še Lovro. Le kaj se je zgodilo, da je Gregor pred dobrim mesecem svojo rjavolasko zamenjal za opazno svetlolasko?

»Čisto nič usodnega,« se smeji Mojca in pravi, da ima njen Gregor še vedno isto partnerico – njo. Za tako opazno spremembo se je odločila zaradi vloge v novi seriji Reka ljubezni. »Ko smo se začeli pogovarjati o sodelovanju, so želeli, da bom kot Sonja povsem drugačna od lika Dore, ki sem jo igrala v Usodnem vinu. Tam imam neopazne rjave lase in očala, nova Sonja pa je opazna in vpadljiva. To je bilo najbolj enostavno doseči s spremembo pričeske. S preobrazbo v platinasto svetlolasko nisem imela nobenih težav, pa tudi odzivi ljudi so v redu. Večina mi je rekla, da mi nova pričeska pristaja, tisti, ki menijo drugače, pa so tiho,« se smeji Mojca, ki se je hitro privadila novi podobi. Glede pričesk ni preveč drzna, si pa želi vloge v kakšnem filmu, v katerem bi nastopila postrižena do golega.

Gregor, ki tudi igra v novi nanizanki, Mojčine nove pričeske ni komentiral niti ni imel nič proti. Glede na to, da ženske rade novo pričesko uskladimo še z novimi oblačili, se je igralka odločila drugače. »Že pred časom sem si kupila nekaj oblek. Po nakupih grem, ko kaj potrebujem. Zaradi napornega poletja – bili smo samo en teden v toplicah, malo po izletih s sinovoma in en teden s prijateljico na poroki na Visu, sicer pa sem delala, sem izgubila kar nekaj kilogramov. Koliko, ne vem, ker že deset let nimam tehtnice. Vendar opažam, da so mi prav stara oblačila, česar sem zelo vesela,« je sklenila.