nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Omar Naber rad ponudi priložnost

A. C., 18.01.2018 18:01:13

Glasbenik Omar Naber je v svoji uspešni karieri prestal številne preizkušnje, zato se dobro zaveda vrednosti dobre priložnosti. Sam jo je večkrat dobil, še večkrat si jo je naredil sam, jo pa tudi rad ponudi.

Delite na:
Omar Naber rad ponudi priložnost
Omar Naber priznava, da mu je včasih težko vztrajati, vendar ga izjemni posamezniki vedno znova navdušijo. Revija Zvezde

Novo leto je Omar Naber s svojo skupino dočakal v Novi Gorici. »Med drugim sem vprašal občinstvo, ali zna kdo igrati na kitaro in ali bi želel z nami zaigrati kakšno mojo pesem. Iz prve vrste se je javil Marko Čadež Mačkič. Fant igra kitaro od poletja. Ko sem ga vprašal, katere od mojih pesmi zna, mi je odvrnil: 'Vse.' Skočil je na oder, in to je bil njegov prvi nastop v življenju. Skupaj smo navdušili občinstvo. Marko in njemu podobni dajejo mojemu delu in trudu smisel, veljavo, težo – in predvsem zagon in motivacijo za nadaljnje ustvarjanje. Prek takih dogodkov vidim, da moj trud nikoli ni zaman. Kljub temu da se v teh za glasbenike nehvaležnih časih večkrat zdi tako. Zato marsikdo obupa. Marko, zaradi takih, kot si ti, bom še naprej z veseljem ustvarjal in nikoli obupal. Hvala, super si!« je bil navdušen Omar, ki si je za novo leto zaželel, da bi se imeli radi in si odpuščali, saj vsi delamo napake. »Privoščimo ljudem dobro. Pomagajmo si. Brezpogojno. Rad vas imam,« je sklenil glasbenik, ki se mu je nato mudilo v Cerkno, kjer je igral na koncertu v Ledeni pravljični deželi.

Preberite tudi: Miha Krušič zapustil Ano Klašnja in malega Jašo. Kliknite TUKAJ!