franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Konec idile za Reneja Mlekuža: Pobira se po ločitvi

A. C., 20.12.2017 17:01:11

Nekdanji smučar Rene Mlekuž in njegova Nika sta bila dolgo eden najbolj zaljubljenih in najlepših slovenskih parov. Športnik je lepo svetlolasko spoznal, ko je bila še rosno mlada. Njuna ljubezen je zdržala številne preizkušnje. Bila sta presrečna, ko se jima je rodila najprej hči Lija, nato pa še sin Luka. Pred osmimi leti sta se iz Slovenske Bistrice preselila v vrstno hišo v Ljubljani, iz katere se je Rene na začetku letošnjega leta izselil. Kot strela z jasnega se je namreč razširila novica, da se par ločuje.

Delite na:
Konec idile za Reneja Mlekuža: Pobira se po ločitvi
Rene Mlekuž z zdaj že nekdanjo ženo Niko in sinom Lukom M24

Rene si je v bližini našel stanovanje, z Niko pa ostal v neverjetno dobrih odnosih. Pogosto vse štiri videvamo skupaj in marsikdo bi pomislil, da so še naprej idilična družina. Tudi ob prihajajočih praznikih ne bo nič drugače.

»Hoditi sva začela tisto leto, ko se je Rene odločil za konec vrhunske smučarske kariere, tako da so bili naši prazniki vedno lepi, saj je bil doma. Preživela sva jih lepo. Še lepši pa so bili, ko sva postala starša,« pripoveduje Nika, ki je svojega moža podpirala na vsakem koraku. Uživali so v skupnih druženjih, Lijo, ki je po obeh starših podedovala živahnost in športnega duha, sta vpisala v waldorfsko osnovno šolo. Deklica, malce neobičajno za dekleta, pridno trenira nogomet, Luka pa brezskrbno uživa v vrtcu. Vse je bilo idilično, ko je kot strela z jasnega odjeknila novica, da sta se zakonca razšla. Rene se je odselil od žene in otrok, vendar sta oba zakonca ponosna, da sta to izpeljala človeško, civilizirano, zrelo in odraslo. Pravita, da otroka nista občutila nesoglasij med njima, ki so pripeljala do razhoda.

»Pri naju je bilo čisto nekaj posebnega, nobene tretje osebe ne pri enem ne pri drugem,« razlaga Nika in dodaja, da kljub razhodu vseeno skupaj preživijo veliko časa. Vesela je, da je Rene našel nove stvari, ki ga veselijo v življenju, ravno tako nove poslovne izzive. Zaradi njih je bolj vesel in srečen. Pa tudi njej gre vse kot po maslu. »Uživam, ko počnem to, kar me veseli. Še vedno veliko časa preživim na plesnem parketu in odrih. Ples poučujem in med drugim celo nastopam v muzikalu Mamma Mia!« je povedala simpatična Nika, ki bo skupaj z Renejem otrokoma pričarala praznično vzdušje. Za leto, ki je minilo, pravi, da je bilo polno vzponov in padcev, pa tudi prelomnic, kljub temu pa je neizmerno hvaležna, da so vsi zdravi, in tudi za naprej ima samo eno željo: »Da bo še naprej tako lepo, kot je, da se bomo dobro razumeli in sodelovali.«

Preberite tudi: Slovo Jerneja Šugmana - nas smučišču ga je izdalo srce. Kliknite TUKAJ!