Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Nori tempo Lee Sirk

Andreja Comino, Zvezde, 16.10.2017 10:00:00

Ne vem, ali bom zmogla vse!

Delite na:
Nori tempo Lee Sirk
osebni arhiv

Izolska glasbenica Lea Sirk je že od malega izjemno dekle. Ves čas je tesno povezana z glasbo. Iz flavte je v Švici celo naredila magisterij. V Sloveniji pa skorajda ni glasbenika, pri katerem ne bi pela spremljevalnih vokalov. Zadnje tedne mlada mamica, ki ima tudi svojo pevsko šolo, navdušuje v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki je njeno življenje postavila na glavo.

»Vedela sem, da bo naporno, še sanjalo pa se mi ni, kako,« pravi Lea, ki je povabilo v oddajo sprejela šele v četrto. »Najprej sem bila prvič noseča, nato sem bila na Emi, potem je prišla druga nosečnost, zdaj sem končno tukaj,« se smeji pevka, ki je že junija, ko so podpisali pogodbo za oddajo, naredila temeljit urnik vseh jesenskih obveznosti in načrt, kako jih bodo usklajevali. »Takrat so se mi vsi smejali, zdelo se jim je prezgodaj. Najprej smo z vršilcem dolžnosti mojega moža Gabrom Radojevičem in najinima puncama, ki sta stari štiri in dve leti, za mesec in pol odšli na dopust, nato pa se je začelo iskanje najemniškega stanovanja v Ljubljani,« pravi. Temeljito se je posvetila tudi urniku nastopov (odpovedala je vse, kar je lahko), določila datum pouka v pevski šoli in prestavila nove projekte, ki jih je lahko.

»Danes vem, da bi bilo brez tega moje in naše življenje neobvladljivo. Vesela sem, da je komercialna televizija izjemno visoko profesionalno pristopila k oddaji. Pevskih in plesnih vaj se z veseljem udeležujem, ubijajo pa me nenehne vožnje iz Izole v Ljubljano, ki jih skušam kombinirati še z družinskim življenjem. Tako se vsake toliko z menoj vozijo še Gaber in dekleti, da smo vsaj malo skupaj. Deklici sta navdušeni, da sta nekaj dni na teden v vrtcu, dva dni pa doma, da smo vsaj malo skupaj. Postali smo prava ciganska družina, naše življenje poteka v kovčkih. S tem, da imajo oni trije enega, jaz pa najmanj štiri,« se smeji Lea, ki je kljub dolgi odrski kilometrini s šovom dobila izjemno priljubljenost. Ljudje jo ustavljajo tako v Izoli kot v Ljubljani in sprašujejo o preobrazbah in oddaji. Prihajajo pa tudi ponudbe za nadaljnja sodelovanja. »Ne vem, ali bom lahko sprejela vse. Grozen občutek je, ko veš, da je po letih garanja prišel tvoj čas, pa nisi prepričan, ali boš zaradi časovne stiske sposoben vse izpeljati,« je iskrena. »To je pravo prekletstvo slave. Zavedam se, da je treba železo kovati, dokler je vroče, vendar je treba upoštevati tudi človekove zmožnosti. Vesela sem ponudb, vendar sem v hudi dilemi, ali naj sprejmem januarske nastope, saj si po koncu šova želim malo oddahniti nekje na toplem. Upam, da bom dovolj pametna, da bom kaj odpovedala, se spočila in šla nato s polno močjo naprej, saj se moj koledar polni že za naslednje leto,« se je zasmejala.