favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Pri rosnih dvajsetih je zvezdnica postala mamica

P. L., Zvezde, 24.02.2018 09:01:41

Pred kratkim je Kylie Jenner govoricam končno naredila konec.

Delite na:
Pri rosnih dvajsetih je zvezdnica postala mamica
Zdaj vemo, da so bile govorice resnične: pri rosnih dvajsetih je Kylie Jenner postala mamica deklice Stormi. Revija Zvezde

Od septembra se je šušljalo, ali je ali ni – noseča, namreč. To je za družino Kardashian, ki z javnostjo sicer deli vsak svoj korak, precej nenavadno. Pred kratkim pa je Kylie Jenner govoricam končno naredila konec: vse je res, postala je mama deklice Stormi!

»Žal mi je, da sem vas pustila tavati v temi. Moja nosečnost je bila nekaj, skozi kar sem želela iti sama. Vedela sem, da moj otrok občuti ves stres in vsa čustva, ki jih doživljam, zato sem se odločila za ta način. Hvala prijateljem in družini, ker so mi pomagali ta poseben trenutek ohraniti zase, kolikor dolgo je bilo to mogoče. Moja čudovita in zdrava deklica je na svet prišla 1. februarja in komaj sem dočakala, da z vami delim ta blagoslov. Še nikoli nisem občutila takšne ljubezni in sreče, lahko bi kar počila! Hvala vam za razumevanje,« je na Instagramu med drugim zapisala dvajsetletna resničnostna zvezdnica, objavila pa je tudi ganljiv posnetek devetih mesecev nosečnosti, na katerega so se s čestitkami odzvali mnogi njeni slavni prijatelji.

jenner 2.jpg
Otročička se je razveselil tudi njen fant Travis Scott.
Revija Zvezde

Oče otroka je petindvajsetletni raper Travis Scott, s katerim je Kylie v zvezi od aprila. A ker je z njim začela hoditi takoj po tem, ko je prekinila s prejšnjim fantom, še enim raperjem Tygo, so se že pojavile govorice, da je otrok pravzaprav njegov. Tyga naj bi se na novico, da je Kylie noseča, že pred časom odzval na Snapchatu z besedami: »Ne, to je moj otrok,« pozneje pa je to zanikal. Kakor koli že – Kardashianovi ne bi bili Kardashianovi, če bi kar koli v njihovem življenju minilo brez kančka drame, kajne?

Preberite tudi: Anika Horvat o zasebnosti. Kliknite TUKAJ!