stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Ljubezen na daljavo Gorke Berden: Vse se da, če se hoče!

Nejc Simšič, Zvezde, 22.02.2018 18:01:26

Priljubljena igralka Gorka Berden, ki bo spomladi navduševala v spektakularnem šovu Zvezde plešejo, se je po dolgih letih življenja v Parizu vrnila v Slovenijo.

Delite na:
Ljubezen na daljavo Gorke Berden:  Vse se da, če se hoče!
Igralka Gorka Berden je iskreno spregovorila o prednostih in slabostih zveze na daljavo. Revija Zvezde

Gorko Berden na Pariz še vedno veže ljubezen, saj tam živi njen partner, fotograf Martin Baebler, s katerim uspešno ohranja zvezo na daljavo.

Vsak, ki je kdajkoli v življenju izkusil ljubezen na daljavo, ve, da je to ena najtežjih stvari. A kjer je volja, je tudi moč, pravi vedno nasmejana Gorka. »Zveza na daljavo je lahko dokaj težka zadeva in še nedavno sem tudi sama mislila, da je pogosto obsojena na propad. A če je želja po obstoju zveze obojestranska, če sta se oba pripravljena potruditi, je lahko tako razmerje zelo posebno in lepo,« pravi igralka, ki je že skoraj štiri leta srečna s slovenskim fotografom Martinom Baeblerjem. »Spoznala sva se v Parizu leta nazaj, ko sem jaz tam še študirala, on pa je tja prišel delat. Na začetku sva bila samo prijatelja, najina zgodba pa se je začela pred skoraj štirimi leti, ko sem se vrnila v Pariz, na počitnice k prijateljici. Takrat je preskočila iskrica ljubezni,« se spominja zaljubljena Gorka, ki je za Zvezde spregovorila o prednostih in slabostih zveze na daljavo.

Gorka_Berden_Martin_Baebler_Venezia.jpg
Zaljubljenca Gorka Berden in Martin Baebler sta par že skoraj štiri leta in uspešno ohranjata zvezo na daljavo.
Revija Zvezde

Imata posebno pravilo

»Najtežje je, da nimaš skupnega vsakdana. Skupnih izletov, večerij, pogovorov v živo ... predvsem pa nikogar na kavču ali v postelji,« prizna Gorka, a vendarle ni obupala nad ljubeznijo na daljavo. »Mislim, da moraš biti tak tip človeka, da se lahko temu prilagodiš. Zagotovo pomaga, da sva oba z Martinom tudi rada sama in potrebujeva kar nekaj osebnega prostora. Ko pa sva skupaj, sva res skupaj in se lahko drug drugemu kvalitetno posvetiva. Redna komunikacija in zaupanje sta sicer dve stvari, ki morata biti na mestu, da tak odnos uspeva,« še razkrije. S partnerjem se sliši vsak dan, včasih tudi večkrat na dan. »Imava pravilo, da lahko mine največ en mesec, da se ne vidiva. Po nekakšnem čudežu nama to že ves čas dobro uspeva,« v smehu prizna Gorka.

Gorka_Berden_Martin_Baebler_Olib.JPG
Imata pravilo, da lahko mine največ en mesec, da se ne vidita.
Revija Zvezde

Srečanja so toliko slajša

Igralka, ki smo jo lahko občudovali tudi v seriji Da, draga, da, dragi!, je prav tako razkrila, kako in kje se srečuje s partnerjem. »Martin večkrat pride v Ljubljano, saj ima tukaj tudi družino, in predvsem prihaja za daljša časovna obdobja. Za tri tedne pozimi, dva meseca poleti ... Tudi jaz potujem v Pariz vsakih nekaj mesecev, vmes pa zelo rada skupaj potujeva v druge države. Po vseh teh letih v Sloveniji se ne bom vrnila živet v Pariz, tako da upam, da ga bo kmalu začelo grabiti domotožje,« v smehu pove zaljubljena Gorka. Neverjetno srečna je, da ima za partnerja človeka, kot je Martin, pa čeprav trenutno ne živita skupaj. »Na nek način je lepo, če nekoga pogrešaš in da pomanjkanje velikokrat ustvari se večjo željo …« za konec prizna igralka, ki se prav te dni s fantom Martinom mudi na romantičnih počitnicah.

Preberite tudi: Voditeljica izginila z malih zaslonov in zapustila Slovenijo. Kliknite TUKAJ!