Govorice

Kelly LeBrock je zbežala pred slavo

I.P., Zvezde, 11.09.2017 19:00:00

Uživa v divjini.

Delite na:
Kelly LeBrock je zbežala pred slavo

Pripadniki moškega spola, ki so odraščali v osemdesetih, se verjetno spominjajo Kelly LeBrock. Manekenka je igralski krst doživela ob Genu Wilderju v Ženski v rdečem, bila robotka v najstniškem filmu Čudna znanost in ob možu Stevenu Seagalu nastopila v Maščevanju.

S Seagalom sta bila poročena devet let, preden sta se leta 1996 ločila. Imata tri otroke, 30-letno Annalizo, 27-letnega Dominica in 24-letno Arisso. Po ločitvi je Kelly glamuroznemu hollywoodskemu življenju obrnila hrbet: »Otroke sem hotela vzgajati stran od oči javnosti. Nisem želela, da bi bili priča kakršnim koli negativnim vidikom moje ločitve. Zato sem zbežala v hribe (v Santa Ynez) in dejansko živela v divjini južne Kalifornije brez televizije zadnjih 24 let. Imam svojo zelenjavo, izdelujem svoj jogurt in sir. Ker sama obdelujem zemljo, čistim bazen in pospravljam za konji in prašiči, sem v tako dobri formi, da že vrsto let nisem bila v telovadnici.«

Pred kratkim se je vseeno vrnila pred kamere v resničnostni oddaji Growing Up Supermodel, v kateri njena hčerka Arissa pripoveduje o svoji poti, da je postala manekenka za večje številke.