Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Kdo je oče njenega otroka?

A.M, Zvezde, 12.04.2017 14:00:00

Darjo Gajšek so zgovorni jeziki večkrat povezovali z Modrijanom Blažem Švabom, saj ne nazadnje skupaj vodita oddajo Slovenski pozdrav.

Delite na:
Kdo je oče njenega otroka?
Marko Ocepek

Ker sta idealen par pred televizijskimi zasloni, so se takšne in drugačne zgodbe ponujale in pisale kar same. A, kot kaže, so se na koncu ušteli prav vsi, saj je svetlolasa glasbenica svoje srce oddala profesorju športne vzgoje in fizioterapevtu v Laškem, Alenu Jankoviću.

Čeprav postavni kondicijski trener ni glasbenik, ima glasbo zelo rad. S svojo svetlolaso izbranko sta se spoznala, ko je treniral Blaža Švaba za maraton, kasneje pa je postal tudi njen kondicijski trener, saj se je glasbenica v preteklosti udeleževala številnih tekaških maratonov. In rodila se je ljubezen, ki jo bosta Alen in Darja letos poleti okronala z rojstvom otroka.

In kdaj bo glasbenica postala mamica? »Natančno v prvih dneh meseca avgusta. Ali bo fantek ali punčka še ne vem, važno je da bo dojenček zdrav in da bo septembra že lahko prišel z menoj pod Avsenikovo marelo na snemanje. Če bo vsaj malo po mamici, bo znal prej peti kot govoriti,« je že v oddaji Slovenski Pozdrav dejala Darja Gajšek, ki je Blažu še zaupala, da sta z Alenom posteljico že kupila, zato jo je Modrijan Blaž presenetil s plenicami. »Ko mi je Darja že pred časom povedala, da bo poleti postala mamica, me je s to novico ganila do solz. Zelo sem bil vesel zanjo in za njenega Alena, še posebej ker vem, da bo čudovita mamica. Že zdaj se njeni nečakinji kar lepita nanjo, tako jo imata radi. Darja zna z otroci,« nam je zaupal Blaž Švab. Na vprašanje, ali tudi on načrtuje kaj podobnega kot Darja, pa je odgovoril: »Jaz zaenkrat družine še ne načrtujem. Se pa veselim trenutka, ko bo napočil čas za to.«

Darja je kljub nosečnosti dejavna kot že dolgo ne. Za njo je odmeven samostojen koncert v Poljčanah, kjer se je pelo in igralo kot že dolgo ne. Poleg tega pa radijske poslušalce skupaj s klapo Skala navdušuje še v skladbi Mala barka. In ko je pred dnevi gostovala pri Veseljakih, jim je povedala, da je bila počaščena, ko jo je klapa Skala povabila k sodelovanju, saj jih občuduje. Vlado, član klape pa je ob tem dodal: »Z avtorjem in producentom pesmi Bojanom Šerugo sva na poti proti morju govorila o ideji za duet. Bojan je za stavo predlagal, če ugotovim, koga ima v mislih. Takoj mi je prišla na misel Darja Gajšek. Tako sem dobil stavo in novo skladbo Mala barka!«

Za konec so člana klape Skala še povprašali, kako usklajujejo sodelovanje, glede na to, da je Darja v petem mesecu nosečnosti? »Darja je hiperaktivna nosečnica, ko smo mi že vsi utrujeni, še vedno vztraja, da še dajmo. Nisem še videl take nosečnice. Nikoli se ne pritožuje, nikoli ne tarna. Nikoli ji ni slabo. Neverjetna je,« je zaključil Vlado Cverle.