urska horvat Odkrito.si

Urška Hrovat zaradi hude poškodbe glave pristala...

astrologija, astrološko, znamenje, horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 21. februarja

Liam Gallagher Svet24.si

Pevec trdi, da so mu policisti za kazen zoba ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

ANA_Gorske sanje_snemalni dan_025 Njena.si

Huda poškodba slovenske smučarke kriva za ...

Govorice

Milena Zupančič ljubosumna na Polono Juh

S. J., 07.12.2017 09:01:09

»Včasih sem imela občutek oziroma sem kar vedela, da me ima rad, in morda je bil zato celo malo preveč popustljiv do mene,« pravi o režiserju Dušanu Jovanoviću slovenska igralka Polona Juh.

Delite na:
Milena Zupančič ljubosumna na Polono Juh
Polona Juh je zelo hvaležna nekdanjemu profesorju, da jo še vedno rad angažira v svojih predstavah. Revija Zvezde/ Sonja Javornik

Režiser in dramatik Dušan Jovanović priznava, da je njegova Milena Zupančič ljubosumna samo na eno drugo igralko – na Polono Juh. Že odkar je bil njen profesor na akademiji, je v njej prepoznal izjemen talent, ki ga je seveda kot umetnika resnično navdušil, to pa je opazila tudi Milena.

»Bil je zelo dober profesor, v tandemu s Štefko Drolc pa sta ustvarila tandem harmonije. Bil je zelo strasten, širokopotezen, Štefka pa zelo nežna, in enako dobro sta znala povedati stvari študentom,« se študijskih let spominja prvakinja Drame Polona Juh. »Včasih sem imela občutek oziroma sem kar vedela, da me ima rad, in morda je bil zato celo malo preveč popustljiv do mene.« Takrat se je začelo njuno veliko prijateljstvo, ki se nadaljuje tudi z vsemi sodelovanji, saj je Polona velikokrat igrala glavne vloge v njegovih uprizoritvah – tudi zadnji Zid, jezero.