Govorice

Beyonce povila dvojčka

STA, 19.06.2017 08:21:07

Slavna pevka Beyonce in njen mož Jay-Z sta se razveselila naraščaja.

Delite na:
Beyonce povila dvojčka
Instagram

Po navedbah več ameriških medijev je namreč pop diva, ena največjih zaslužkaric v svetu popularne glasbe, povila dvojčka. O tem, da je Beyonce rodila, sta prvi poročali reviji People in US Weekly. Govorice so povzročile velik bum na spletnih družbenih omrežjih, kjer so se navdušenci razgovorili o uradno še nerazkritem spolu otrok ter imenih.

Novičarska spletna stran E! navaja, da so par v četrtek videli v bolnišnici v Los Angelesu. Ugibanja so se še okrepila, potem ko so dan kasneje tam opazili neznano žensko z velikim šopkom rož v roza, modri in vijolični barvi, s čestitko z napisom "B + J" ter balonoma, enim v roza in drugim v modri barvi, v obliki stopalc in z napisoma "deklica" in "deček".

Superzvezdnica Beyonce, ki ima z raperjem že petletno hčerko Blue Ivy, je veselo novico o nosečnosti svojim več kot 92 milijonov sledilcem na družbenem omrežju Instagram februarja sporočila s fotografijo, na kateri je bila oblečena le v spodnje perilo in prekrita s tančico. Sledil je odmeven nastop na podelitvah glasbenih nagrad grammy, ko je zvezdnica v zlati opravi in z nosečniškim trebuščkom uprizorila točko, namenjeno slavljenju žensk.