stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Prazniki: Tudi za Alenko Košir bodo letos posebni

A. C., 13.12.2017 09:01:02

Nekateri pravijo, da prazniki pridejo prehitro, drugi se jih veselijo kot majhni otroci. Prejšnji petek smo dočakali slovesen in množičen prižig lučk v Ljubljani, praznična okrasitev pa je zažarela tudi po drugih slovenskih mestih in vaseh. Spet prihajajo tedni, ko bomo delali kot ponoreli, da opravimo vse, kar nas še čaka v tem letu, pa tudi nekaj prostih trenutkov, ko si bomo oddahnili in posvetili najbližjim. Zanimalo nas je, kako to počnejo znani Slovenci.

Delite na:
Prazniki: Tudi za Alenko Košir bodo letos posebni
Alenka Košir M24

Maja Štamol Droljc: Prazniki za družino in otroke

»Seveda imamo tako čez leto kot novembra in decembra veliko dela, obenem pa je to tudi čas, ko se mi zdi prav nekaj praznične čarobnosti pričarati otrokom. Dilsi in Žani za praznike še posebej uživata. Obe veseli ustvarjanje, zato pri nas doma ni preveč pospravljeno, vendar se zaradi tega ne vznemirjam preveč, saj je otroško veselje bolj dragoceno od pretiranega reda,« pravi modna oblikovalka in hvali ustvarjalne žilice svojih deklet.

Maja Štamol nekoc
Maja Štamol
M24

Urban Praprotnik: Potep po mestu

Najbolj znani slovenski tekaški trener ter promotor zdravega in aktivnega življenja ima številno družino. Žena Jasmina in njuni trije otroci ter njena hči hodijo na razne tekaške prireditve, obenem pa najdejo tudi dovolj časa za druženje in krašenje doma. »Doma nimamo televizorja, zato nam ostane več časa za kakovostno druženje in pogovore,« pravita zakonca, ki se z otroki rada odpravita na potep po praznično okrašenem mestu.

Urban Praprotnik 2.jpg
Urban Praprotnik
Vito Tofaj

Maja Bulc: Ne mara pretiravanja

»Nikoli nisem bila privrženka pretiravanja, zato so tudi naši prazniki precej umirjeni in posvečeni druženju in skupnim trenutkom doma,« pravi nekdanja manekenka in lastnica modne agencije, obenem pa ponosna mama hčerke in sina. Seveda imata otroka kup želja, njuna mama pa jih zna lepo uravnotežiti in jima pričarati bistvo praznikov. Maja spada med tiste, ki se morajo po ločitvi dogovarjati, kdaj bosta otroka pri njej, kdaj pa pri nekdanjem možu. »Vesela sem, da nama gre to zadnje čase dobro od rok, hkrati pa je to tudi moja želja za naprej

Maja Bulc 3.jpg
Maja Bulc
Vito Tofaj

Lidia Pavlin: Najlepše darilo

»Malo sem bila presenečena, vendar iskreno vesela, ko mi je pred kratkim starejša hči, 26-letna Gala, povedala, da z izbrancem pričakujeta dojenčka,« je povedala direktorica oglaševalske agencije in dodala, da se veseli, da bo postala babica. Tudi zato, ker se je njena Gala že lepo postavila na svoje noge: diplomirala je na Dunaju, si našla službo in spoznala krasnega partnerja. Čeprav jo bodo v teh dneh zasuli s številnimi darili za praznike in skorajšnji rojstni dan, je Gala poskrbela za najlepše, pa tudi najbolj nepričakovano darilo.

vencki 4.jpg
Lidia Pavlin
Vito Tofaj

Alenka Košir: Spretna pri številnih stvareh

Nekdanja žena Jureta Koširja je ženska tisočerih talentov. Uspešna je na svoji poslovni poti, ponosna mama treh otrok, na tradicionalnem pletenju adventnih venčkov na Waldorfski šoli v Ljubljani pa je dokazala, da je spretna tudi pri ustvarjanju, saj je naredila enega najlepših venčkov. Čeprav ima obilico dela, si bo za letošnje praznike tudi oddahnila, saj se z nekdanjim možem brez težav dogovarjata, kdaj bodo njuni otroci pri kom. Njeni prazniki bodo letos posebni tudi zato, ker je našla novo ljubezen in bodo v dvoje še prijetnejši.

Preberite tudi: Se Jure Košir s Simono seli v Ljubljano? Kliknite TUKAJ!