zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Zablestite kot boginja narave

Helena Primic. Bodi zdrava, 21.02.2018 14:01:33

Prelevite se v boginjo narave, ki bo z eleganco večnosti, energijo matere zemlje in magično skrivnostnostjo ukradla vse poglede – tako moške kot ženske.

Delite na:
Zablestite kot boginja narave
Bodi zdrava

Kot druga koža

Videz boginje lahko ustvarite tako z dolgo obleko kot s kratkim krilom, pri čemer se držite osnovnega pravila, da mora biti tkanina tanka in lahkotna, da bo videti kot vaša druga koža. Če ste se odločili za obleko do tal, naj bo zgornji del telesa odprt, medtem ko kratkemu krilu obvezno dodajte kakšen prosojen šal, ki bo med hojo plapolal za vami.
Pri izbiri barv sledite naravi – izberete lahko tako belo, srebrno in zlato kot vse odtenke rjave, rdeče, zelene in modre. Če niste prepričani glede odtenka ali intenzivnosti barve, se vprašajte, ali ste takšno barvo že kdaj zasledili v naravi.

Kitke na tisoč in en način

Če sledite nadaljevanki Igra prestolov, naj vam bo pri ustvarjanju pričeske boginje narave za zgled zmajeva kraljica Daenerys Targaryen, ki v vsaki sezoni navdušuje tudi s čudovitimi kitami. V resnici ne morete zgrešiti, ne glede na to, kakšne kite ali kitke si boste omislili. Tudi če ste kratkolaska, si lahko spletete drobno kitko ob strani ali nad čelom. Za spletanje kitk si vzemite dovolj časa ter kombinirajte in prepletajte več zelo tankih kitk. Med kite lahko vpletete tudi kakšen svilen trak ali jih obarvate z bleščicami za lase.

Z bleščicami lahko pretiravate

Ličenje boginje narave naj bo v osnovi nežno in naravno – kot pomladno jutro, toda hkrati naj vsebuje čarobne elemente vilincev. Te boste najlažje ustvarili z bleščicami – na očeh, ustnicah in koži. Ne pozabite na kožo na telesu, ki se na zadnjo noč v letu skorajda ne more preveč svetlikati in bleščati. Make up je seveda treba uskladiti z barvo obleke, h kateri je treba prilagoditi tudi vse preostale dodatke – nakit, čevlje in torbico.

Božanska moč

Boginja narave kot boginja seveda potrebuje tudi nakit, ki izraža njeno božansko moč in veličino. Zato izbirajte nakit arhaičnega videza, z motivi narave in starih kultur. Prava boginja ima seveda tudi kakšen nenavaden kos nakita – zapestnico na nadlahti ali okrog gležnja, verižico okrog pasu ali takšno, ki nežno pada po hrbtu. Ne pozabite tudi na velike prstane, vendar naj bo ves nakit, ki bo krasil vašo božansko podobo, stilno in tematsko usklajen.

Zablestite od znotraj

Prava boginja ne blesti le od zunaj, temveč tudi od znotraj. Za notranji sijaj potrebujete umirjenost, zaupanje vase in v življenje, sproščenost in radovednost. Če boste temu dodali še ščepec vznemirjenosti in pozitivnega pričakovanja, se bo to poznalo tako v vaši drži kot kraljevsko samozavestnem nasmehu.

Preberite tudi: Osem nasvetov za vitko in čvrsto zadnjico. Kliknite TUKAJ!