Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

SPLETNA TELOVADNICA, DOBRODOŠLA ZDRAVA SPODBUDA

Oglasno sporočilo, 13.10.2017 14:27:15

Svoja vrata je odprla največja slovenska spletna telovadnica Varuh zdravja.

Delite na:
SPLETNA TELOVADNICA, DOBRODOŠLA ZDRAVA SPODBUDA

Na www.varuhzdravja.si lahko pod vodstvom izkušenih trenerjev vadite pilates, aerobiko, krepite mišice s funkcionalnimi vadbami, se sprostite in vzpostavite notranje ravnovesje z jogo in še veliko več.Spletne vadbe so vam na voljo povsem brezplačno.

Vzajemna, vaš varuh zdravja

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja, ki ga zavarovanci Vzajemne že dobro poznajo, saj jih že nekaj let razvaja in spodbuja k zdravemu življenju. Omogoča jim brezplačne tečaje smučanja, teka na smučeh, velike popuste pri nakupih športne opreme, do posebnih ugodnosti so upravičeni v toplicah, centrih dobrega počutja, ceneje kupujejo smučarske vozovnice in še veliko več.

Brez vstopnin in članarine

V spletno telovadnico Varuh zdravja pa ste vabljeni prav vsi, ki želite narediti nekaj dobrega zase. Tudi če niste zavarovani pri Vzajemni lahko donjenih spletnih vadb neomejeno dostopate povsem brezplačno. Še več, glede na vaše želje in cilje vam bo ekipa strokovnjakov Varuha zdravja vsak teden pripravila predlog vadb, s katerimi boste hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje. Preprosto se vpišete, oblikujete svoj profil in telovadite.

Vsak mesec več kot 100 novih vadb

Spletna telovadnica Varuh zdravja nudi širok nabor vadb, ki iz dneva v dan še raste, saj trenerji pridno pripravljajo in snemajo vedno nove vadbe. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funckionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimate prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Posebej so označene vadbe, ki so primerne tudi za starejše in gibalno ovirane.

Doma, v pisarni ali parku

Z Varuhom zdravja lahko torej telovadite kjerkoli in kadarkoli. Telovadite lahko v svojem tempu in uživate. In to kadarkoli, ob katerikoli uri, saj je spletna telovadnica Varuh zdravja odprta 24 ur na dan, vsak dan. Za vadbe z Varuhom zdravja ne potrebujete nobene posebne športne opreme, potrebujete le malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo. Zato napravite prvi korak k boljšemu počutju še danes. Vstopite v spletno telovadnico Varuh zdravja in trenirajte brezplačno. Na www.varuhzdravja.si.