Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

DAN ZDRAVJA IN GIBANJA

Prijavnica za jogo ali pilates

Delite na:
Prijavnica za jogo ali pilates

Morda se vam triatlon, tudi v tisti najpreprostejši obliki, za zdaj zdi preveč naporen? Za vse tiste smo pripravili – ne bistveno lažji, morda pa nekoliko preprostejši program – telo si lahko razgibate in umirite duha s pomočjo joge ali pilatesa. Za vas bodo poskrbeli strokovnjaki:

Nina Gaspari (Joga)

Nina se je z jogo aktivneje začela ukvarjati pred dvema letoma, ko so dinamični delovniki in stresno okolje enostavno zahtevali, da se umiri in stopi korak nazaj. Nina je nosilka mednarodne licence za učiteljico joge, od leta 2016 pa redno poučuje dinamično hatha jogo v sklopu YOGA HIVE STUDIO, ki ga najdete na https://www.facebook.com/theyogahivestudio/.

Pomembno obvestilo!

S seboj prinesite vadbeno podlogo.
Joga se bo na plaži Meduza izvajala ob 9. uri.
Pilates se bo na plaži Meduza izvajal ob 10.00 uri
Možnost paketne ponudbe po akcijski ceni (joga + pilates)

Prijavnica

Hvala za prijavo! Vidimo se 28. maja 2017 v Portorožu.
Prišlo je do napake.

Prijavljam se na (ustrezno označite) - vsi programi so brezplačni:

Opozorilo: S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za tekmovanje in da sem opravil(a) zdravniški pregled. Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja. Tekmoval(a) bom na lastno odgovornost.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekmovanjem, in izjavljam, da v primeru kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja oziroma od mesta Piran. Strinjam se, da Svet24, d.o.o., uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(la) na ta obrazec, za splošne administrativne objave, povezane z mojim sodelovanjem na tej prireditvi. Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje. Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršnokoli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS, št. 86/2004 do 94/2007). Z udeležbo udeleženec(ka) dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca(ke). Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (UL RS, št. 20/1998 do 126/2007).